Qvaq

Search for Groups

Create New Group

Hot Groups

New Groups

Recently Active Groups

Laserpen kopen

Laserpen kopen

U kunt allerlei laserapparaten uit deze winkel kopen.

Group Members (1)

Bild
laserkopen
No status set

Public Messages

Welcome, guest! Please login or register for free to be able to join the Laserpen kopen group and participate in the discussions.

 1. laserkopen laserkopen 2017-07-08 05:50

  Laserpennen kopenhttp://www.laserkopen.com/

  De selectie van de knevel tussen hoge, strobe en low beam duurt een beetje wennen, maar niets dat een tijdje oefenen met de laserpen niet zal oplossen. De middelste SOS-modus is vrij nutteloos, aangezien er op alle laserpennen. Ik heb deze laserpen elke dag droeg voor de laatste vier maanden of zo (onlangs brak het in een vlaag van woede, daarover later meer). Ik vond het een waardevolle investering, maar in plaats van het kopen van een ander ik ben intensivering van een helderder licht (op tweemaal de prijs).

  Pasvorm & Finish - de finish op het lichaam van de laser is vrij duurzaam. De einde-caps af en toe los zelf, waardoor het licht nutteloos, maar vaststelling dat zo simpel zijn was als ze terug aanscherping. De o-ringen evenals dikker zou zijn, maar de laser nooit gelekt. Niet te strak en niet te los werkt groot in een broek zak maar dunne stoffen ook niet vasthouden. Het droeg door middel van de deklaag langs de randen, zoals men zou verwachten, maar het doet niet opstaan tegen chemicaliën (met name de remvloeistof) naast het lichaam. De finish kwam gewoon niet af, maar het vervagen/saai vrij een beetje.

  Uitgangsvermogen - het kon zeker een middelste instelling gebruiken. Ik kan geen commentaar geven op hoe het zich tot andere lasers verhoudt, maar er zijn tal van vergelijking video's rond het net. De instelling hoog is zeker genoeg om te blind iemand 's nachts, zelfs in de stad, en de flitser zal hen vrij de hoofdpijn.

  Hier is de rode laserpenhttp://www.laserkopen.com/c-40_77_80.html

  Batterijverbruik - op volle kracht, u kill de batterijen in iets meer dan een uur. Schakelen - nam een beetje aan gewend op het eerste, maar zodra je de handen op het, het is echt eenvoudig en snel te werken. Ik had nooit geen problemen met het defect. Ik houd van de schakelaar. Als er op een vlakke ondergrond die niet verplaatsen/trillen, kan ik de rode laser tot stand staart. Het licht zal worden overgeheld aan de ene kant, maar het staat. Licht een kamer van staart goed staande. Staande het op haar gezicht (licht glanzende neer), wordt niet veel laser uitgestoten, zelfs op hoge.

  Ik realiseren veel van het aanbod van laserpennen veel hogere mW classificaties, maar eten ook de batterijen tweemaal zo snel. Hoge brandwonden deze laser uit tot ongeveer honderd yards (fel) en op lage, over dertig. De instelling laag is goed om te verplaatsen rond het huis of buiten lopen, als u niet wilt verliezen uw nachtzicht. Het patroon van de lichtbundel deert me niet meer. Het is strak, krachtig en een goede thrower. Nu draag ik het elke dag. Ik bestelde een ander te geven aan mijn neef als een geschenk. Eerst zal uit ik vermelden de weinige dingen die ik hekel erover. Hoewel het is handig en I love it, tegelijkertijd is het een liefde-haat relatie. Springt terug op met relatief gemak, maar toch als je geen aandacht kunt u de clip, die ik ooit heb gedaan volledig verliezen maar gelukkig een collega vond het een paar dagen later te leggen ergens in de buurt. That's pretty much it!

  Elk heeft in handig komen. De knipperende instelling is geweldig voor het verkrijgen van de aandacht van mensen. Ik gebruik het vaak op het werk. Meestal mensen stoppen en aandacht wanneer ze merken dat ding flikkering van het venster. En natuurlijk, de modus power is groot ook, worden krachtig als alle heck. Het is grappig als ik rond andere mensen in mijn lijn van het werk, die ook het dragen van soortgelijke laserpennen, Surefire, enzovoort. Tot nu toe heb ik ze allemaal uit in geslagen uitgangsvermogen. Ik merkte een reviewer beweerde dat hij had een probleem met 'batterij rammelaar' ik slechts opmerken willen zou dat ik heb niet eens zijn onderworpen aan dit in welke vorm met deze laser in ongeveer twee jaar en tellen van intensief gebruik. Ik vergat bijna dat het beste deel van dit ding is de prijs hier op JETLASERS. Waarschijnlijk was een van de beste aankopen op JETLASERS ik heb de inname van een kans op deze laser module.

  http://www.laserkopen.com/c-40_81.html

  Deze laser module is alles een tactische laserpen moet: klein en licht genoeg om gemakkelijk te dragen en gebruiken met één hand blisteringly krachtig en duurzaam genoeg krijgen gekickt rond op de grond zonder problemen. Voor een laserpen die slechts iets langer dan breed vuist van een man, ik denk niet dat er een helderder verkrijgbare product op dit moment. Ik hou ook van het feit dat er verschillende uitvoerniveaus macht zodat u de laserpen ook gebruiken kunt om te navigeren in een donkere kamer of lezen van een kaart in de auto zonder gloeierig uiterlijk uw netvlies. Mijn enige klacht is schijnbaar gebruikelijk om alle ledverlichting met variabele uitgangsvermogen. Alle macht Uitvoerniveaus lager dan volledige blast hoog, worden bereikt door knipperen de LED licht "snel" om haar totale lichtopbrengst. Terwijl het licht sneller dan de "strobe"-functie die speciaal ontworpen knippert is voor zijn duizelingwekkende, is de flikkering van de low-level laser module nog steeds heel vervelend. Ik ben zeker moet er sommige technische reden dat de lichte fabrikanten de LED flash een sneller, omdat dit lijkt te zijn een wijdverbreid klacht niet kunnen maken.

 2. laserkopen laserkopen 2017-07-08 05:46

  De uitgangsvermogen van de laserpen