Qvaq

Search for Groups

Create New Group

Hot Groups

New Groups

Recently Active Groups

laserpen 445nm

laserpen 445nm

Laser 445nm worden over het algemeen gebruikt voor astronomie, onderwijs, onderzoek, de bouw en andere gebieden waar zij als nauwkeurige indicatoren.

Group Members (1)

Bild
laserpennen
No status set

Public Messages

Welcome, guest! Please login or register for free to be able to join the laserpen 445nm group and participate in the discussions.

 1. laserpennen laserpennen 2016-04-27 12:03

  Deze laser pointers zijn zowel onderhoudend en nuttig. Dit is een 5 mW hoog vermogen laser die een veel helderder licht dan de meeste laser pointers zal aanbieden. Voeg gewoon twee AAA-batterijen (niet inbegrepen) en u zult worden ingesteld voor uren laser graveermachine emissie. Rood is de veiligste kleur en maakt daarom de beste keuze voor presentaties en lezingen. Ondanks het feit dat rood, deze laser zendt een intens helder licht die zeker is om de aandacht te trekken.
  Let op: foto's laten ons 10mW model dat ziet er precies hetzelfde als deze 5mW model. Het komt ook met dezelfde gave doos en toebehoren. Gerapporteerd door een aantal bursalen van onze forums, zoals de meeste China gemaakte groene laserpennen komen niet met een IR-filter, dit is de veiligste groene laser te gebruiken zonder een IR-filter als het stuurt alleen 5mW van macht waar volgens de onderzoeken vereisen zeer uitgebreide blootstelling aan de gevolgen voor de gezondheid veroorzaken.
  Dit is de groene laser pointer u ooit gedroomd over het! Denk aan de kindertijd en de dromen van het branden van insecten of bugs met je oma lens? Vergeet harde focus lens. Maak kennis met het branden  lasermodule . Het is comfortabel, makkelijk om bijna mini of broekzak laser dragen! Je kunt het gebruiken overal: in de hoorcolleges, op school, in de nachtelijke hemel.!
  Kenmerken:
  --5 Verschillende en veranderlijk lichtpatronen in een converter lichtbreking hoofd met een onveranderlijk patroon in het andere.
  --Rotate De converter hoofd en je kunt het patroon van het licht te veranderen.
  --De Licht kan worden gebruikt om punt op elke gewenste doel op projectiescherm, video of objecten op afstand enz
  --Het Kan ook worden gebruikt om romantische sfeer of voor de lol, de presentatie, het onderwijs-indicator, enz. Creëren
  --Pen-Formaat en licht van gewicht dat je het kunt zetten uw zak of handtas.
  --Designed Met paarse kleur, licht, dat is makkelijk voor u om het doel te vinden en een overzicht van de belangrijkste punt. 
  --Anti-Slip handvat, waardoor de laserpen online voorkomt naar beneden te laten vallen in de hand.
  --De Batterij ruimte is volledig afgedicht dat water in het veroorzaken van kortsluiting kunt voorkomen.