Qvaq

Search for Groups

Create New Group

Hot Groups

New Groups

Recently Active Groups

laserpen 20000mW

laserpen 20000mW

Dit focusable blauw 450nm 20000mw laser pointer hoog vermogen burn match / droog hout / papier . en 30 dagen bedenktijd, 1 jaar garantie

Group Members (1)

Bild
laserpennen
No status set

Public Messages

Welcome, guest! Please login or register for free to be able to join the laserpen 20000mW group and participate in the discussions.

 1. laserpennen laserpennen 2015-07-21 10:12

  1. Hoeveel is het bereik van een laser pointer?
  Dus keren we terug naar de vraag: "Hoe ver kan mijn laserstraal" Zoals reeds vermeld, is rekening te houden met verschillende factoren, maar hier is een vuistregel gehanteerd. 200mW groene laser zal zichtbaar zijn op een duidelijke lijn van de site voor meer dan 10 mijl en Violet Laser Pointer 10.000 MW of meer is ook voor 10 mijl of meer. Factoren zoals bewolking, mist, en als u zich aangetrokken voelen tot een climax van het onderzoek worden beschouwd, maar als een algemene regel, kunt u verwachten ongeveer 10 mijl van de zichtbare afstand tot laser lamp paars en + 1.000 MW + blauwe laser .
  Lasertechnologie heeft een ongelooflijk lange weg van de goedkope rode laser pointer sleutelhanger tot twee decennia geleden komen. Nu, met een beetje onderzoek online, kunt u ongelooflijk krachtige en geavanceerde laser van de overname, die voldoen aan vinden en te overtreffen alle verwachtingen die je in gedachten hebt. Voor de beste plaats om online te kopen high power laser pointers.laserpen rood groen kopenprofessionele 400mw laser lamp sterrenhemelSterke blauwe laserpen 20000mwProfessionele blauwe paarse laser 100mw2. zichtbare bereik
  De stippellijn de zichtbare afstand van elke laser zal afhangen van een aantal factoren. Allereerst het uitgangsvermogen (mW), en anderzijds, de kleur van de laser. Beide zijn belangrijke factoren om te bepalen hoe ver een laserpennen te koop zichtbaar. Typisch, groene lasers zijn ongeveer 7X helderder dan elke andere laser kleur met hetzelfde vermogen, zo groen die meestal geschikt zijn met dezelfde prestaties.
  3. Focus verstelbaar
  Een andere factor die zal bepalen hoe ver een straal kan worden gezien is het brandpunt design features op een aantal laser-modellen beschikbaar voor verkoop. Voor lasers bieden de mogelijkheid dun of uitbreiden van de bar kunt u doelen in de nabije of lange afstanden maakt het nog beter voor de lange afstand te lokaliseren gericht. Condenseren van de bundel is om te helpen bij het uitzicht, zowel van dichtbij en met lange tussenpozen.   

 2. laserpennen laserpennen 2015-04-27 10:32

  Laserpointer winkel zijn verspreid als op grote schaal gebruikt in vele toepassingen vanwege hun eigendom, zowel een doel en een enorme online. In een kwestie van science fiction, worden laserbehandelingen momenteel niet alleen in de wetenschap en de geneeskunde, maar de productie van verschillende producten voor dagelijks leven. Ieder van ons te gebruiken voor de supermarkt, omdat de bladeren scanapparatuur bestaan ​​van laser behandelingen waarbij de barcode symbolen in onze uitgaven te zien. Halfgeleider laser behandelingen kunnen worden gebruikt als een lees- en samenstellen bronnen binnen  laserpen kat  inkjetprinter compact disc gamers en digitale videoschijf mens. Verlagen, lassen en Raving verbonden met veeleisende voorraden worden soms met de hulp van benzine lasers uitgevoerd, vaak venturing een heldere, scherpe, intense mild. En laserstraal oplosbare glasvezel worden gebruikt om informatie op het internet worden verzonden bieden.
  Binnen Industrie Medisch Laser behandelingen worden gebruikt in aanvulling op het elimineren van maagzweeroperatie, kanker te genezen met het gezichtsvermogen. Hoewel deze therapieën, ze fungeren als een nauwkeuriger scalpel, produceert zeer kleine incisies te bereiken is uitgelijnd. Deze delen zijn gecoaguleerd en snel geproduceerd als gevolg van verbranding van beweging in het laserlicht. Terwijl schoonheidsbehandelingen worden gebruikt voor krullend haar, tatoeages, en vele soorten van huidtinten te verwijderen.
  Niettemin is in de wetenschap, waar laserbehandelingen eigen vaak met zoeken. sterke laser Door de spectroscopie van atomen standaard om te helpen met ingewikkelde bevindingen kwantumfysica, worden laserbehandelingen gebruikt om materie in aanvulling aanpassen om de uiteindelijke resultaten te beoordelen. In de regel van deze aard, alsook de gezondheidszorg, waar nodig laser beschermingsbril is verplicht om uw ogen te beschermen met de  laserpen 2000mw . Ook bekend als laser veiligheidsbril of mate deze bril nodig bij het beheer van laserbehandelingen met instructie klassen 3B en meer verbonden. Uitvoeren betreft optische stabiliteit moet de werkelijke bril voor verschillende laserbundel verzameld zodat het onmogelijk of zelfs dempen uitgang van de laser in de juiste golflengte array.
  Als zodanig, de laser pointer 300mW is niet groot, maar de energie is hoog (vanwege de gamma is zeer klein, slechts een punt meestal) verzamelde korte tijd veel energie kan worden gebruikt als wapens te begrijpen. Gestimuleerde emissie, die "gestimuleerde emissie" wordt genoemd? Het is gebaseerd op de grote wetenschapper Albert Einstein op de basis in 1916 een voorstel voor een nieuwe reeks theorieën. 2.4 technologie  laser voor luchtbuks voordelen anti-interferentie, overdrachtssnelheid, de transmissie afstand en dus on.The theorie is dat de atomen in de samenstelling van het materiaal, zijn er verschillende aantallen deeltjes (elektronen) in de verschillende energieniveaus in hoog niveau van deeltje wordt opgewekt door een foton uit een hoog energieniveau (transitie) om naar een laag niveau, dan zal het licht en excitatie licht van dezelfde aard uitstralen, en in bepaalde omstandigheden kan de vorming van een laag -light stimuleren schittering van een fenomeen. Dit wordt "lichtversterking door gestimuleerde emissie van straling", gebaseerd op de laser. Er zijn vier belangrijke kenmerken van de laser: laser hoge helderheid, hoge directiviteit, hoge kleur en een hoge coherentie. De 2,4 GHz technologie groene laser pointer wordt gewoonlijk momenteel in gebruik. Laser, de laser is op grote schaal gebruikt in de laserlassen, lasersnijden, laser boren (inclusief schuine boring verschillende gaten, gips gat geperforeerd filterpapier, geperforeerd staal, geperforeerd verpakken drukken, enz.), Laserharden, laser toegepaste warmtebehandeling , laser-markering, glas graveren, Laser dermabrasie, laser lithografie, lasersysteem, film, laser bewerken van films, laser pakketten, laser reparatie circuits, bedrading, lasertechnologie, laser reinigen.
  Na 30 jaar van ontwikkeling, de laser is nu bijna alomtegenwoordig, het is gebruikt in het leven, alle aspecten van het onderzoek: De 2,4 GHz draadloze verbinding technologie kan infrarood gebrek aanprofessionele laserpen te overwinnen. Laser acupunctuur, lasersnijden, lasersnijden, laserlassen, laserharden, laserdisks, laser afstandmeters, laser gyroscoop, Verticaal laser, de laser scalpel, laser bommen, laser radar, laser, laserguns, in de nabije toekomst, de laser zal zeker verder verspreid. Andere kenmerken van de laser laser heeft vele functies: Ten eerste, de blauwe laser pointer is monochromatisch of enkele frequentie. Sommige lasers kunnen verschillende frequenties van de laser te produceren, maar deze lasers gescheiden van elkaar, het gebruik separate.The 2,4 GHz draadloze verbinding technologie helpt groene laser pointer te steken door obstructie. Ten tweede, de laser coherent licht. Coherent licht wordt gekenmerkt door alle lichtgolven worden gesynchroniseerd, het hele lichtstraal als een "wave". Opnieuw wordt de laser sterk geconcentreerd, wat betekent dat het verstrooide gaan een lange weg om te verschijnen of convergentieprogramma fenomeen. Laser (laser) is de 1960 uitvinding van een lichtbron. LASER is het Engels woord "lichtversterking door gestimuleerde emissie," de afkorting. Er zijn veel lasers, maten zo groot als een aantal voetbalvelden, zo klein als een rijst of gekookt. Gaslaser met helium - neon laser of argon laser; Solid-state lasers met robijn laser; Halfgeleider laser diodes, zoals cd-spelers, dvd-speler en een cd-rom, op een van die. Elke laser heeft laser-generated zijn eigen unieke manier. De automatische codering technologie voorkomt interferentie van aangrenzende 100mW laser pointer gebruikers. Lasertechnologie is het gebruik van laserbewerking techniek van de laserstraal staat met het materiaal eigenschappen van de grondstoffen (inclusief metaal en niet-metaal) voor het snijden, lassen, oppervlaktebehandeling, boren, micro-bewerking, en als lichtbron, zoals een objectherkenning techniek, de grootste van de traditionele toepassingen van laserbewerking techniek.
  De laserpointer is onze heetste model van 200mW. Laserstraal is fijner dan de meeste laser pointers van dezelfde uitgang, waardoor het gemakkelijker te verbranden. Met permanente schakelaar en focusring, kunt u licht een lichte wedstrijden, branden door middel van plastic tape! Het design van het exterieur is erg populair in de markt van vandaag, behuizing gemaakt van vliegtuig-kwaliteit aluminium, bovenzijde oxidatie met geheel zwarte stijl, ziet er slim en voelt erg goed in de hand. Hoewel de groene laserstraal is dun, maar het is zeer licht en lange afstand. Deze laser pointer is goed voor noodsignaal, brandende gebruik, bergbeklimmen en avontuur, of gewoon voor de laser hobbyist.
  Als zodanig, de laser pointer 5 MW is niet groot, maar de energie is hoog (vanwege de gamma is zeer klein, slechts een punt meestal) verzamelde korte tijd veel energie kan worden gebruikt als wapens te begrijpen. Gestimuleerde emissie, wat betekent & quot; & Quot;? gestimuleerde emissie Het is gebaseerd op de grote wetenschapper Albert Einstein op de basis in 1916 een voorstel voor een nieuwe reeks theorieën. 2.4 technologie groene laser pointer voordelen anti-interferentie, overdrachtssnelheid, de transmissie afstand en dus on.The theorie is dat de atomen in de samenstelling van het materiaal, zijn er verschillende aantallen deeltjes (elektronen) in de verschillende energieniveaus in hoog niveau van deeltje wordt opgewekt door een foton uit een hoog energieniveau (transitie) om naar een laag niveau, dan zal het licht en excitatie licht van dezelfde aard uitstralen, en in bepaalde omstandigheden kan de vorming van een laag -light stimuleren schittering van een fenomeen. Dit is als & quot; lichtversterking door gestimuleerde emissie van straling gebaseerde & quot, op de laser. Er zijn vier belangrijke kenmerken van de laser: laser hoge helderheid, hoge directiviteit, hoge kleur en een hoge coherentie. De 2,4 GHz technologie groene laser pointer wordt gewoonlijk momenteel in gebruik. Laser, de laser is op grote schaal gebruikt in de laserlassen, lasersnijden, laser boren (inclusief schuine boring verschillende gaten, gips gat geperforeerd filterpapier, geperforeerd staal, geperforeerd verpakken drukken, enz.), Laserharden, laser toegepaste warmtebehandeling , laser-markering, glas graveren, Laser dermabrasie, laser lithografie, lasersysteem, film, laser bewerken van films, laser pakketten, laser reparatie circuits, bedrading, lasertechnologie, laser reinigen.
  Na 30 jaar van ontwikkeling, de laser is nu bijna alomtegenwoordig, is het gebruikt in het leven, alle aspecten van het onderzoek: De 2,4 GHz draadloze verbinding technologie in staat was om het gebrek infrarood laser pointer 200mW overwinnen. Laser acupunctuur, lasersnijden, lasersnijden, laserlassen, laserharden, laserdisks, laser afstandmeters, laser gyroscoop, Verticaal laser, de laser scalpel, laser bommen, laser radar, laser, laserguns, in de nabije toekomst, de laser zal zeker verder verspreid. Andere kenmerken van de laser laser heeft vele functies: Ten eerste, de blauwe laser pointer is monochromatisch of enkele frequentie. Sommige lasers kunnen verschillende frequenties van de laser te produceren, maar deze lasers gescheiden van elkaar, het gebruik separate.The 2,4 GHz draadloze verbinding technologie helpt groene laser pointer te steken door obstructie. Ten tweede, de laser coherent licht. Coherent licht zal gekenmerkt worden door alle lichtgolven gesynchroniseerd, de volledige lichtstraal als een & quot; golfvorm. & Quot; Opnieuw wordt de laser sterk geconcentreerd, wat betekent dat het verstrooide gaan een lange weg om te verschijnen of convergentieprogramma fenomeen. Laser (laser) is de 1960 uitvinding van een lichtbron. Light Amplification door de gestimuleerde emissie & quot;, de afkorting; LASER is het Engels woord & quot. Er zijn veel lasers, maten zo groot als een aantal voetbalvelden, zo klein als een rijst of gekookt. Gaslaser met helium - neon laser of argon laser; Solid-state lasers met robijn laser; Halfgeleider laser diodes, zoals cd-spelers, dvd-speler en een cd-rom, op een van die. Elke laser heeft laser-generated zijn eigen unieke manier. De automatische codering technologie voorkomt interferentie van aangrenzende 100mW laser pointer gebruikers. Lasertechnologie is het gebruik van laserbewerking techniek van de laserstraal staat met het materiaal eigenschappen van de grondstoffen (inclusief metaal en niet-metaal) voor het snijden, lassen, oppervlaktebehandeling, boren, micro-bewerking, en als lichtbron, zoals een objectherkenning techniek, de grootste van de traditionele toepassingen van laserbewerking techniek.
  Lasers worden op grote schaal zowel gebruikt in vele toepassingen vanwege hun eigendom, zowel een doel en een enorme online. In een kwestie van science fiction, worden laserbehandelingen momenteel niet alleen in de wetenschap en de geneeskunde, maar de productie van verschillende producten voor dagelijks leven. Ieder van ons te gebruiken voor de supermarkt, omdat de bladeren scanapparatuur bestaan ​​van laser behandelingen waarbij de barcode symbolen in onze uitgaven te zien. Halfgeleider laser behandelingen kunnen worden gebruikt als een lees- en samenstellen bronnen binnen laser inkjetprintercompact disc gamers en digitale videoschijf mens. Verlagen, lassen en Raving verbonden met veeleisende voorraden worden soms met de hulp van benzine lasers uitgevoerd, vaak venturing een heldere, scherpe, intense mild. En laserstraal oplosbare glasvezel worden gebruikt om informatie op het internet worden verzonden bieden.
  Binnen Industrie Medisch Laser behandelingen worden gebruikt in aanvulling op het elimineren van maagzweeroperatie, kanker te genezen met het gezichtsvermogen. Hoewel deze therapieën, ze fungeren als een nauwkeuriger scalpel, produceert zeer kleine incisies te bereiken is uitgelijnd. Deze delen zijn gecoaguleerd en snel geproduceerd als gevolg van verbranding van beweging in het laserlicht. Terwijl schoonheidsbehandelingen worden gebruikt voor krullend haar, tatoeages, en vele soorten van huidtinten te verwijderen.
  Niettemin is in de wetenschap, waar laserbehandelingen eigen vaak met zoeken. Laser pointer met de spectroscopie van atomen standaard om te helpen met ingewikkelde bevindingen kwantumfysica, worden laserbehandelingen gebruikt om materie in aanvulling aanpassen om de uiteindelijke resultaten te beoordelen. In de regel van deze aard, alsook de gezondheidszorg, waar nodig laser beschermingsbril is verplicht om uw ogen te beschermen met de laser. Ook bekend als laser veiligheidsbril of mate deze bril nodig bij het beheer van laserbehandelingen met instructie klassen 3B en meer verbonden. Uitvoeren betreft optische stabiliteit moet de werkelijke bril voor verschillende laserbundel verzameld zodat het onmogelijk of zelfs dempen uitgang van de laser in de juiste golflengte array.

 3. laserpennen laserpennen 2015-04-02 10:13

  kopen groene laser
  Toepassingen
  Een laserpen 20000mw gericht aan een palmboom in de nacht. Merk op dat de bundel door de Rayleigh verstrooiing zichtbaar.
  Laserpointers worden vaak gebruikt in het onderwijs en zakelijke presentaties en visuele demonstraties als een in het oog springende aanwijsapparaat. Rode laser pointer kan worden gebruikt in vrijwel elke binnenshuis of bij weinig licht, waar zijn ongemakkelijk, zoals in de bouw of inrichting te wijzen op details per hand als. Groene laser pointers kan worden gebruikt voor soortgelijke doeleinden als buiten bij daglicht of voor langere afstanden.
  Laser pointers worden gebruikt in een verscheidenheid van toepassingen. Groene laser pointers kan ook worden gebruikt voor de amateur-sterrenkunde. Op een maanloze nacht, een groene laser pointer beam kan vaak duidelijk te zien, zodat iemand die net uit individuele sterren, anderen in de buurt. Deze groene laser pointers zijn vaak van astronomen wereldwijd ster partijen of voor het uitvoeren van lezingen in de astronomie. Astronomie Laser pointers worden ook vaak gemonteerd op af te stemmen op een bepaalde waardering of locatie op de telescoop telescopen. Laser uitlijning is veel gemakkelijker dan uitlijning door het oculair.
  Industriële en onderzoeksdoeleinden
  Laser pointers worden gebruikt in de industrie. Zo kunnen aannemers hoogwaardige Super krachtige laserpen gebruiken om de nauwkeurigheid van de representatie van bepaalde intervallen verbeteren tijdens het werken op grote projecten. Ze bleken bruikbaar in dit soort zaken door hun nauwkeurigheid, waardoor ze aanzienlijk minder tijd te zijn. Dat in wezen een laser pointer kan een infraroodthermometer geïnstalleerd vastgesteld waar zij vertonen of een deel van een laser level of een ander apparaat.
  Je kan ook nuttig zijn in het wetenschappelijk onderzoek op gebieden zoals fotonica, scheikunde, natuurkunde en geneeskunde.
  Leisure & Entertainment
  Entertainment één van de andere toepassingen die zijn gevonden voor de laser. De meest voorkomende gebruik van lasers in het gesprek kunt zien gebruikt in speciale effecten in lasershows. Clubs, feesten en openluchtconcerten alle gebruik laser pointer sterk, met garanties, zoals een spektakel. Lasershows zijn vaak extravagante, met lenzen, spiegels en rook.
  Echter, laser pointers een paar toepassingen op werkelijke wijst in de bredere amusementsindustrie en veel plaatsen om toegang tot de weergave in het bezit van pointers als een potentieel gevaar verbieden. In zeer zeldzame gevallen, laser handschoenen, soms voor pointers, zien de shows door professionele dansers op het podium gedragen. Anders is dit over het algemeen produceren een laag vermogen om een ​​pointer sterk divergerende stralen op de veiligheid oog te garanderen. Op een of twee keer Notes werden gebruikt als rekwisieten van tovenaars in goochelshows.
  Laser pointer kunt wandelen of activiteiten buitenshuis te worden gebruikt. Hogere aangedreven laser pointers zijn helder genoeg om te schrikken grote wilde dieren, waardoor ze nuttig zijn voor wandelen en kamperen maakt. [Edit] Onder deze omstandigheden kan een laser pointer 300mW ook dienen als een handig gereedschap om te overleven, omdat het kan worden gebruikt als een redding signaal in noodgevallen, zichtbaar voor vliegtuigen en andere partijen, zowel tijdens de dag en nacht, bij extreme afstanden. Bijvoorbeeld tijdens de nacht in augustus 2010, twee mannen en een jongen werden gered door moerassen na rode laser pen werd ontdekt door reddingsteams.
  Wapensystemen
  Nauwkeurig afgestemd laserpointers worden gebruikt als laser scopes om een ​​vuurwapen naar de bestemming te hebben.
  Sommige militair gebruik laser om doelwitten 's nachts te markeren voor vliegtuigen. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat de "vriendelijke" en "vijand" targets zijn niet vergis. Een vriendelijke doel, een IR-emitterende inrichting, die uitsluitend voor de toepassing van nachtzicht toegankelijk te dragen (bijvoorbeeld piloten). Om de exacte locatie van een vijandelijke strijder te bepalen, zouden ze gewoon verlichten het doel met een laserstraal door de aanvallende vliegtuigen aantoonbaar. Dit kan een van de meest accurate merkingsmethoden doelen.
  Sommige groene lasers werken in puls of quasi-continue golf (QCW) modus om de koeling te verminderen en verlengt levensduur van de batterij.
  Een aankondiging in 2009 van een directe groene laser (die niet vereist verdubbeld) belooft veel hogere efficiëntie en de ontwikkeling van nieuwe kleur videoprojectoren bevorderen kan.
  In 2012, Nichia en Osram ontwikkelde en gefabriceerde high performance commerciële groene laser diodes (515/520 nm), die groene laser rechtstreeks kunnen uitzenden.
  Zelfs een low-power groene laser in het donker door Rayleigh-verstrooiing door luchtmoleculen zichtbaar is, dit soort pointer wordt gebruikt door astronomen om gewoon te wijzen op sterren en sterrenbeelden. Groene laser pointers kan komen in een verscheidenheid van verschillende output bevoegdheden. De 5 mW groene laser pointer (klasse IIIa) zijn de veiligste om te gebruiken, en al die sterker is meestal niet voor rapportage doeleinden, kan de laserstraal nog te zien in omstandigheden met weinig licht nodig is.
  De United States Coast Guard vereist hun bemanningen terug naar de basis, wanneer een groene laser wordt op haar gericht, en haar ogen voor oogletsel onderzocht. Mensen hebben voor het richten van een groene laser op een vliegtuig gegeven tot vijf jaar in de gevangenis.