Qvaq

Search for Groups

Create New Group

Hot Groups

New Groups

Recently Active Groups

laserkorting

laserkorting

laserkorting.nl is een betrouwbare online winkelcentrum , gespecialiseerd . We nemen alles aan doen om een geweldige online shopping mall biedt vele producten aan de behoeften van de wereldwijde opgezet importeurs te ontmoeten .

Group Members (1)

Bild
oliveira
No status set

Public Messages

Welcome, guest! Please login or register for free to be able to join the laserkorting group and participate in the discussions.

 1. oliveira oliveira 2015-04-03 08:05

  De groene laserpen van het bekende merk Bmax geeft een prachtige felle straal wat een zeer grote afstand kan afleggen. De laser is verwerkt in een stevige behuizing wat voornamelijk is afgewerkt met een rubberen coating. Het meeste plezier met de Bmax laserpen rood is te beleven in donkere ruimtes en buiten na zonsondergang, omdat dan de straal het best zichtbaar is en de afstand van de laser beter zichtbaar is. De Bmax groene laserpen werkt op 2X penlite AAA batterijen.Dit laserlampje is voorzien van een sterke rode laser pointer, en ook nog eens een scherp ledlichtje.De ideale gadget sleutelhanger. Tevens een geweldig cadeau. Stevige en compacte aluminium behuizing met 2 knoppen, voor de laser en voor het LED light. Werkt op 3 kleine batt. die zijn meegeleverd. Totale lengte Zaklamp 5.5cm.Deze laserlampje kopen is een ideale oplossing voor presentaties. Gebruik de laser voor het aanwijzen van belangrijke punten, direct op het bord of scherm. Handig om altijd bij je te hebben op school of kantoor. Robuust en onbreekbaar led lampje gaat 100.000 brand uren mee. Geeft een uitstekende heldere lichtbundel. Ideaal voor in de auto, handtas aan je sleutelbos of op vakantie.Laserpennen lijken misschien leuk om mee te spelen, maar volgens artsen zijn ze erg gevaarlijk voor je ogen. De laser is zo sterk dat je ogen voor altijd beschadigd kunnen raken.Buitenland
  In Nederland zijn de pennen niet te koop, maar in veel andere landen wel. Op vakantie kopen kinderen of hun ouders soms zo'n pen om mee te spelen. Maar volgens oogartsen zijn de pennen dus veel te gevaarlijk om mee te spelen.De voetballers van Indonesië zijn boos. Supporters van tegenstander Maleisië schenen met laserpennen in hun ogen tijdens een belangrijke wedstrijd. Ze verloren met drie nul. Allemaal de schuld van laserpennen zeggen ze.Als iemand met een laser Glove in je ogen schijnt kan je niet goed zien. Tijdens de finale van een toernooi voor Aziatische landen gebeurde dat vooral bij de keeper, maar bijvoorbeeld ook bij spelers die een corner moesten nemen. Niet alleen de voetballers zijn boos over de laserpennen, ook de president van Indonesië vind het belachelijk. Hij heeft zijn minister van Sport gevraagd om er iets aan te doen.Woensdag speelt Indonesië de tweede finalewedstrijd. Dan spelen ze voor eigen publiek. De Indonesische president heeft de fans opgeroepen om dan een eerlijke wedstrijd mogelijk te maken en zich 'niet te gedragen zoals de supporters van Maleisië'. Bekijk een filmpje van een corner tijdens de wedstrijd. Een voetballer van Indonesië probeert een corner te nemen, maar wordt met een groen lampje in de ogen geschenen. Hij schiet behoorlijk mis.Bij vliegveld Schiphol hebben piloten last van Laser boresighter. Tientallen keren is het al gebeurd dat de piloten ermee werden lastiggevallen. Wie dat doet is onbekend. De piloten kunnen door de laserstralen even niet goed kijken en dat kan gevaarlijk zijn. Ook de mensen die op de grond werken hebben er last van. Gelukkig is het tot nu toe goed gegaan.Wie de mensen zijn die de piloten lastigvallen, wordt onderzocht door de politie. De politie is op zoek naar mensen in de buurt van het vliegveld die een lasergun hebben. Een krachtige laserstraal is vanaf 1200 meter hoogte nog te zien in de cockpit van een vliegveld. Vanaf zo'n 300 meter kan de straal het zicht van een piloot echt verstoren.

 2. oliveira oliveira 2015-04-03 08:05


 3. oliveira oliveira 2014-10-28 08:00

  http://www.laserkorting.nl/groen-laser-pointer-500mw-nieuw.html , 100% Nieuw.Deze laserpen heeft een dusdanig hoog vermogen dat hij bij ondeskundig gebruik gevaarlijk kan zijn.

 4. oliveira oliveira 2014-10-28 08:00

  http://www.laserkorting.nl/new-groen-laser-pointer-30mw.html  , Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om de hoogst kwaliteit laserpen aan te bieden voor een zo scherp mogelijke prijs. En daar zijn we trots op!

 5. oliveira oliveira 2014-10-16 12:19

  http://www.laserkorting.nl/blauwe-violette-laser-pointer-1000mw.html  , 1000mW blauwe laserpen die een krachtige straal van uiterst krachtige en indrukwekkende blauwe produceert , kan deze laser plastic of papieren verbranden in slechts een paar seconden. Deze laser wordt geleverd met een veiligheidsbril.

 6. oliveira oliveira 2014-10-16 12:18

  http://www.laserkorting.nl/groen-laser-pointer-500mw-nieuw.html  , Met de ontwikkeling van onze technologie, doen wij een betere baan voor de kosten en de kwaliteitscontrole, is het beste bewijs van deze laser pointer 500mW. Deze uitgang kan sigaretten of lucifers ontbranden binnen 5 meter, kunt u handmatig scherpstellen. Met waterdichte rubberen ring en koeler.