Qvaq

Search for Groups

Create New Group

Hot Groups

New Groups

Recently Active Groups

Laser boresighter

Laser boresighter

Het uitrichten van uw richt kijker is nog nooit zo simpel, snel en precies gebeurt. Plaats het geweer in een opstelling. Stop de laser en de bijbehorende adapter in de loop.

Group Members (1)

Bild
laserpennen
No status set

Public Messages

Welcome, guest! Please login or register for free to be able to join the Laser boresighter group and participate in the discussions.

 1. laserpennen laserpennen 2015-05-15 06:05

  Of het een zak snoep of een koelkast of televisie, in de streepjescode op de verpakking, de productie grotendeels een normale stap in dit proces. In bedrijven, zoals supermarkten, de caissière scant de barcode en de inventaris statistieken is een veel voorkomende scène. Via Laser boresighter gebruiker hoeft niet meer direct plaatsvinden op de computer. Echter, kan dit scenario al snel een ding van het verleden zijn, kan de streepjescode verdwijnen op de verpakking van het product, of door de intelligentie in het pakket identificatie-tags worden bevestigd (RFID) in plaats van te verbergen. RFID zou producten en productinformatie statistieken over de informatiemaatschappij te maken in bijna automatisch, een aanzienlijke verbetering van de operationele efficiency. 
  Op het gebied van RFID op grote schaal gebruikt om goederen te maken tijdens het vervoer naar een groot aantal menselijke factoren te verminderen om de goederen in beslag te nemen, om meer accurate informatie te bereiken in transit voor een doeltreffende controle van de goederen te verkrijgen. Ondertussen, om verdere logistieke kosten en verhoogde productiviteit. Voor managers, is dat we nodig hebben om de algemene situatie te volgen om de configuratie van de middelen en mankracht beter aan te passen.
  Het bereik van de grondstoffenvoorraden
  De logistiek en transport
  Geleverd in het proces van het transport van goederen, kunnen RFID-systemen het vervoer van goederen voor de classificatie veroorzaken en het bijhouden van de locatie van de real-time informatie, planning en distributie van effectieve transporttijd verzamelen van goederen. Met laserpen 20000mw gebruiker vrij bewegen in de klas. Daarnaast kan het ons helpen, zoals: container view, container onderverdeling, ingebouwde controle en bevestigen de goederen en de factuur printen en ga zo maar door.
  Intelligent voorraadbeheer, kan ons helpen om de stroom van producten te monitoren juist om real-time voorraadbeheer te bereiken, zodat de transparantie en efficiëntie van de productie. Met 100mW Laserpointers Luidsprekers vrij om te gaan in de collegezaal. Het gebruik van RFID-technologie stelt ons in staat om informatie over de radio frequentie en de directe opslag van goederen volbrachte werk te verzamelen. Locatie en verkeer van goederen in real time geeft informatie rechtstreeks van het RFID-systeem voor real-time tracking, warehouse personeel alleen met de RFID-lezer antenne en hulp, kunt u onder meer informatie over de opslag van goederen. Tegelijkertijd, RFID systemen kunnen ook onder de naam van het produkt aantal en omvang van andere relevante gegevens kunnen worden opgeslagen, met de meest geschikte locatie optimaal gebruik van opslagruimte bereiken. De 200mW laserpen leraar kan vrij in de klas te lopen. In het proces van de inventaris, kan ook automatisch bijhouden van de RFID-tags, die sterk verbeteren van de transparantie en efficiëntie van de inventaris.
  Productie
  RFID technologie die in de productielijn, geautomatiseerd productieproces control bewaken, de productiviteit, de productie te verhogen, de productiekosten te verlagen. Zoals auto-assemblagelijn, zal assemblagelijn te helpen bij de toepassing van smart labels voor een groot aantal bijzondere auto's te produceren. De groene laserpen gebruikers om vrij te bewegen in het auditorium. Aangepaste auto op de behoeften van de gebruikers en productiepatronen is gebaseerd, de gebruiker tienduizend geselecteerde interne en externe opties, moet u de auto kleur, motortype, volwassen stijl, enz. Te krijgen, aan de klant DIY.
  Deze selectiemethode van het IF-signaal wordt bemonsterd in plaats van het monster voor de eerste mengsignaal om basisband. In de eerste superheterodyne architectuur van ZF om omzettingsproces basisband vereist de volgende componenten: de machine fasevergrendelingslus, intelligent demodulator (mixer) en in twee richtingen ADC (analoog - digitaal converter) .Remember te overwegen wat voor soort computer bestanden dat de groene laserpointers kan worden geïdentificeerd. Als u besluit om te proberen de IF, en dat deze drie apparaten kunnen worden gebruikt om een ​​high-performance ADC vervangen. Daardoor wordt de complexiteit van de signaalketen niet alleen verminderd, maar ook de kwaliteit van het signaal demodulatie verbeteren.
  Indien de buck converter in de baseband demodulator toepassingsintelligentie communicatiekwaliteit kan ook heel goed effect. Het draaien van laser lamp rood is op grote schaal gebruikt in de maatschappij. Als je de machine fasevergrendelingslus en RF-lekkage apparaat is klein genoeg is, kan de baseband DC offset worden geminimaliseerd. Nu maakt gebruik van vele intelligente demodulator verder te verlagen een DC-offset compensatie lus of te elimineren eindelijk DC compenseren. Bovendien, de demodulator fasescheiding functie kan zeer precies 90 graden fasescheiding, zodat het signaal demodulatie foutvector waarden zijn niet slecht, of gewoon slechte punt. Alle leerkrachten kunnen groene laser pointers te gebruiken om zich te ontdoen van de verlegenheid van het hebben van te worden beperkt door het podium te krijgen. Tot slot, als we hebben dezelfde slimme modem, met een lage fase ruis PLL is de baseband om geluidsarme uitgangssignaal zorgen en dus een goede bit error rate (BER). Aangezien de ADC om hogere frequenties, zodat het vermogen structuur van de bemonsteringsfrequentie als eerste superheterodyne architectuur altijd hoger en dus duurder, 5mW laser pointer is de structuur van de IF-bemonstering Het grootste nadeel. Daarom RF-inrichting op basis van de bemonsteringsfrequentie is vaak geschikt voor degenen die in een relatief lage frequentie of applicatiefrequentie immers deze tapes hebben weinig effect op de kosten. Way to Speech Makers nu te houden van de beperking van het podium met 200mW laser pointer.
  Maar met de ontwikkeling van de technologie, met name de invoering van CMOS-technologie, de high-performance geïntegreerde schakelingen en apparaten steeds lager en lagere prijzen in de nabije toekomst bij het scannen van de structuur niet langer een dure optie. In de derde toepassing van RF communicatiestructuur een directe conversie architectuur (zie figuur 3). Aangezien de rechtstreekse omzetting architectuur en basisbandsignaal aan de RF-signalen worden gemengd in hetzelfde proces dat de eenvoudigste configuratie van de signaalketen maakt direct moet blauwe laseraanwijzer is minimaal componenten. En de andere twee structuren is anders in dat het IF verwerking en acoustic wave (SAW) filters nodig. Aangezien SAW filter omdat het veel duurder, die leidt geboren in de jaren, een rechtstreekse omzetting architectuur. Het draaien van groene laser pointer demonstreert is uitgegroeid tot een belangrijk instrument. Het belangrijkste voordeel van directe conversie architectuur is goedkoop, klein, laag energieverbruik, en er is geen tussenliggende-conversie-gerelateerde apparaten. Deze voordelen maken deze constructie zeer geschikt voor laagvermogen draagbare terminals. Echter, sommige apparaten high-performance architectuur gebruiken voor de directe conversie toepassingen in high-end markt om de deur te openen. In feite is deze hoogwaardige apparatuur laat een directe conversie architectuur steeds meer aandacht.