Qvaq

Search for Groups

Create New Group

Hot Groups

New Groups

Recently Active Groups

blauwe laserpointer

blauwe laserpointer

Bestellen 10000mW blauwe Laserpen Levin serie is de meest krachtige draagbare laser 450nm wereldwijd. Zichtbaarheid van de bundel lange afstand biedt de mogelijkheid om meer geweldige ervaringen graveren.

Group Members (1)

Bild
laserpennen
No status set

Public Messages

Welcome, guest! Please login or register for free to be able to join the blauwe laserpointer group and participate in the discussions.

 1. laserpennen laserpennen 2015-11-27 13:42

  Laser idioten brengen vliegtuigen terug in groot gevaar - veel 20mW groene laser pointer uitzendt verblindende tot tien kilometer naar de hemel en piloot. Dit betekent levensgevaar voor de bemanning en Passagiere.Bereits vorige week had een onbekende op Duisburg verlicht begon in Düsseldorf een vliegtuig. In januari, een man in Hamm werd veroordeeld voor gevaarlijke interferentie met het vliegtuig naar een voorwaardelijke gevangenis straf nadat hij de piloot van een politiehelikopter had verblind met een laser pointer.Our nieuwe krachtige laser pointer Red 10000mW output. Dit 10000mW laserpennen Red Golflengte plezier en haar vrienden kunnen begeistern.Sie branden met deze blauwe laser pointer sigaret, brandende, hout, plastic klap, en nog veel meer. Lucifers ontsteken en verbranden van plastic is een eitje met deze krachtige laser pointer Red 1000mW.Laserpointer 10000mW leven meer dan 8000 uur, kan het werk voor 10 jaar. Wij bieden een goede service terugkeer, 1 jaar garantie, 30 dagen pakket.
  Tot nu toe is er slechts een niet-bindende technische specificatie voor de indeling van de laser pointer Sterkste r als gevaarlijk of ongevaarlijk. Daarom groene laser pointers zijn gevaarlijk als ze een vermogen van meer dan één milliwatt. Echter laser pointer batterijen gecontroleerd te koop vaker, die veel krachtiger gedeeltelijk omdat zij één milliwatt. Velen van hen zijn ook uitstekende verkeerd. Een verordening bindende EU-wetgeving zou helpen om het aan te pakken. Een belangrijke en voor de overgangsperiode van de nationale wetgeving in het kader van een rechterlijke machtiging is noodzakelijk omdat de ervaringen, de duur van de procedure voor de Europese level.In feit, laserpointer voor presentaties gedacht.Aber worden vaker misbruikt aanvallen tegen verblinding rijders , chauffeurs en trambestuurders. In Stuttgart, een 17-jarige toonde een trambestuurder. Bodensee in Friedrichshafen, de kapitein van een veerboot wordt geraakt door een laserstraal.
  Deze ultra-krachtige laserafstandsmeter gemaakt in China, werd gepresenteerd als een categorie 2, een principe-niveau in de Europese Union.Many ongelukken van hetzelfde type zijn reeds geregistreerd getolereerd behoren. De Verenigde Staten en Groot-Brittannië hebben ook het gebruik van laser pointers als gevaarlijk verboden. Laserpointers zijn onderverdeeld in vier categorieën op basis van hun prestaties en dus hun dangerousness.Only laser klasse 1 en klasse 4 laser zijn voor verkoop aan het grote publiek in de EU geclassificeerde goedgekeurd. Klasse 1: uitgangsvermogen kan uw ogen beschadigen. Klasse 2: het uitgangsvermogen van minder dan 1 mW. Indien blootgesteld aan natuurlijke reflex knipperen en zet zijn hoofd genoeg om te beschermen tegen het risico van letsel. "Maar echter dit type laser kan hij ernstige schade aan de retina geven in minder dan 0,25 seconden," herinnert artsen.
  Creëren ideaal voor uw vergaderingen, wandelingen, het beklimmen van muren of een overweldigende lichteffecten, is laser pointer met het blote dag en nacht oog. Cdiscount tegen redelijke prijzen raakte de groene Lasergravure machine met verschillende eigenschappen. Uitzonderlijke lichtstraal om de sfeer in ieder geval verbeteren of om indruk te maken uw dierbaren over uw aankoop groene laser pointer van de leider in online verkoop in Frankrijk. Het bereiken van een tijdspanne van 1 5 km, de lichtbundel van de groene laser pointer is te koop bij Cdiscount geschikt voor particulieren en professionals. Krijg een daaruit voortvloeiende vermindering van goedkope groene laser pointer in de e-commerce gigant in Frankrijk te verwerven.
  Herdwangen in een 14-jarige gewonde een automobilist op het oog. Onder professionele studenten gewond vijf studenten met stralen Groene Punt-Laser Sight Rifle door de klas window.Fiddling met 20mW groene laser hand is een populaire sport. Dit apparaat wordt gebruikt, die eigenlijk in Duitsland verboden.
  De 5000mw groene laserzwaard is zeer energie-efficiënt, kosteneffectief en kwaliteitsborging. Met slechts 1 mW laser pointer pen groene ogen beschermt in geval van accidentele blootstelling. ideaal voor kinderen gift of kat speelgoed. Degenen die de laser pointer 3b te gebruiken als katten speelgoed moet ook aandacht besteden aan de ogen van zijn favoriete. Pen-stijl kleine grootte voor het dragen in een rugzak of broekzak. De prachtige vormgeving trekt opnieuw te spelen, maar de laser pointer is gewoon een andere machine op lezingen en seminars dienen als een aanwijsapparaat. De goederen zijn vanuit ons magazijn in China of Oost-Europa (dus geen lange wachttijden en zonder extra kosten, zoals de douane) worden naar het buitenland gestuurd en niet .Dit rode laser pointer is eenvoudig te gebruiken en te dragen. Het kan worden gebruikt voor het testen van optische vezels, optische kabel en de connector. Hoe om uit te vinden waar de laser te stoppen? Als de geteste optische vezel een breekpunt, zal de voortplanting langs de optische vezel laser lekkage van het rode licht, dat kan worden bepaald als het breekpunt locaties hebben.

 2. laserpennen laserpennen 2015-08-24 09:37

  Voor soorten prothese of geïntegreerde laser diodes, alles gebeurt in de chip. Derhalve wordt de uitgang golflengte gedefinieerd en bepaald door de eigenschappen van het halfgeleidermateriaal en de fysieke structuur van de inrichting. Of tenminste dat is hoe het zou moeten werken, zij het met enige, kan reflectie van het laserlicht veroorzaken terug in de chip stabiliteit problemen of zelfs gebruikt om voordeel telaser 10000mw kopen naar de uitgangsfrequentie in Duitsland te stabiliseren. Er zijn nuttige afstembare externe holte diodelaser met optiek een continue verschaffen en in sommige gevallen tamelijk breed golflengtegebied zonder mode hop Providence. Zie eosi de afstembare laser waarneming Systemsfor een voorbeeld van een in de handel verkrijgbaar product. Je wil echt niet om te vragen voor de prijs!
  In feite, hoog vermogen laser diodes - Deze editie Watt optisch vermogen - zijn ongetwijfeld de meest efficiënte lichtbronnen - niet alleen lasers - in het leven. Sommigen hebben elektrische optische efficiency (DC te verlichten in W W out) of meer dan 50 procent! Met andere woorden, trekt 2 watt DC power in en uit 1 W licht. En is het onderzoek aan de gang om deze improvesleep tot 80 procent of daarbuiten. De gewone gloeilamp is slechts 5 procent zijn fluorescentielampen 15 of 20 procent zuiniger, high-Intensity Discharge lampen zijn een beetje beter, maar zelfs de beste kan niet de laser diodes houden vandaag de dag bestaan ​​80mW groene laser pen. Denk maar: Als die super hoog rendement, hoog vermogen laser diodes kunnen worden massa geproduceerd in zichtbare golflengten en werden gebruikt om alle lampen te vervangen, zou de wereld energiecrisis voorbij zijn, niet om de toegang tot de amateur-high power lasers te noemen! OK, terug naar de realiteit.
  Hoewel het niet zo goed als een helium-neon laser lamp sterrenhemel op het gebied van samenhang en stabiliteit, voor vele toepassingen, laserdiodes voldoende en de voordelen ervan - groene ruimschoots opwegen tegen eventuele fouten 200mW - voornamelijk kleine grootte, laag energieverbruik en lage kosten kopen zeer krachtige laser. In feite, verhandeling "error" kan blijken gunstig te zijn wanneer de laser pointer is opgebouwd eenvoudigweg gebruikt als verlichtingsbron, zoals ongewenste vlekken en interferentie-effecten kunnen sterk worden verminderd.
  Veruit de makkelijkste manier om te gaan met apparaten thesis experimenteren is om een ​​complete laserdiode modules te verkrijgen, laser pointer 3000mW is groen. Versies zijn beschikbaar met zowel de drijvende circuit en (aangepaste) optieksysteem. Ze zijn duurder dan laserdioden zijn ruwe maar nuttige virtually waterdicht. Kosten laserpointers zijn een bron van soortgelijke apparatuur die voldoende zijn voor uw behoeften kunnen zijn, maar wijzigt het misschien een grotere uitdaging zijn. Zie hoofdstuk: laser pointer 50mW geel en onderdelen Bronnen voor leveranciers van zowel rauw laserpointer en laser diode modules.
  Afhankelijk van het ontwerp, kunnen bepaalde onderdelen ontbrekende of gecombineerd in een component. Zo veel Sony pickups bleek geen een convergerende lens. Voor het fotograferen onder een convergerende lens wanneer het objectief weg laserpen 20000mw , je schouders een min of meer parallel grootlicht en twee zijbalken zwakker. Veel nieuwere ontwerpen zijn een laserdiode / fotodiode plaats van individuele componenten gecombineerd. Mix en match stukken voor uw behoeften (het gescheiden niet-destructief als je kunt krijgen). Waar het kan worden gebruikt zonder collimator lens, de objectieflens daartoe dichter wanneer de laserdiode gepositioneerd.
  IR hun neven, de typische maximale vermogen van synthesizers ongeveer 3 tot 5 mW. De kosten zijn in de $ 10 tot $ 50 voor de basis-laserdiode apparaat - meer met aandrijving elektronica en optica. Hogere prestaties stijlen (10s of mW) zijn alsoavailable maar verwacht een honderd dollar voor iets als een 20 MW module meer uitgeven. Zeer hoog vermogen diode lasers met arrays van laserdiodes of laserdiode bars met een uitgangsvermogen of watt of meer mei 10s 'anredeten zand dollars!
  De uil had aangevallen mensen in Purmerend weken waarschijnlijk geplaagd en getergd door de mens. Na Fotograaf Bas Veerkamp, ​​die zijn verhaal in het Noordhollands Dagblad vertelt, zou de uil van de mensen die het dier met een laser pointer verlicht worden gehinderd door de auto. Voor een oehoe zo'n stoornis is extra vervelend omdat de ogen van de nacht vogels zijn acht tot negen keer meer licht gevoeliger dan het publiek van een man.
  Merk op dat de fotodiode geen deel uitmaakt van de laser diode structuur - achter de laserdiode in de typische verpakking. Aldus kan men zelfs de frequentie op een externe gemoduleerde lichtbron testen (bijvoorbeeld een LED of een laserdiode aangedreven door een high-speed pulse generator), ongeacht de laserdiode zelf. Het licht mag bestaan ​​meer de laser pointer. Hoewel niet erg duidelijk is, kan de fotodiode in close-up van een typische laserdiode worden gezien.
  In feite, hoog vermogen laser lamp - Deze editie Watt optisch vermogen - zijn ongetwijfeld de meest efficiënte lichtbronnen - niet alleen lasers - in het leven. Sommigen hebben elektrische optische efficiency (DC te verlichten in W W out) of meer dan 50 procent! Met andere woorden, trekt 2 watt DC power in en uit 1 W licht. En is het onderzoek aan de gang om deze improvesleep tot 80 procent of daarbuiten. De gewone gloeilamp is slechts 5 procent zijn fluorescentielampen 15 of 20 procent zuiniger, high-Intensity Discharge lampen zijn een beetje beter, maar zelfs de beste kan niet de laser diodes houden vandaag de dag bestaan ​​80mW groene laser pen. Denk maar: Als die super hoog rendement, hoog vermogen laser diodes kunnen worden massa geproduceerd in zichtbare golflengten en werden gebruikt om alle lampen te vervangen, zou de wereld energiecrisis voorbij zijn, niet om de toegang tot de amateur-high power lasers te noemen! OK, terug naar de realiteit.
  waarbij λ de golflengte is en c is de lichtsnelheid. Voor een laser pointer te versterken, de golflengte van 532 nanometer, en de energie per foton is ongeveer 3,7 x 10-19 joules. Een laser pointer is ongeveer 1 milliwatt, delen zodat we de energie per foton dat ontbrandt een 1-watt professionele laserpen kopen is nogal een verbazingwekkende 2,7 x 1015 fotonen per seconde. Slechts tien duizend van hen nodig hebt om het te maken naar onze astronauten oog. Misschien is het mogelijk?
  Nou laten we eens kijken. Zoals al het licht propageert een laserstraal als het zich voortplant. De verdeling is niet veel in vergelijking met een zaklamp, maar verspreiden het. Een iets optimistischer waarde voor bundel divergentie is ongeveer 1 milli radialen. Ongeveer 400.000 of zo km afstand tot de maan, vouw de bundel een vrij massieve 400 km. De miljarden fotonen we zullen verzenden naar de maan elke seconde, dus, meer dan ongeveer 5 x te verspreiden in de 1015 vierkante centimeter. Het definitieve aantal is misschien wel een foton per vierkante centimeter per seconde. De pupil van het oog kleiner is dan één vierkante centimeter, zodat we op bestelling kan worden geclassificeerd als onzichtbaar, althans in deze reeks hypothesen te gaan.

 3. laserpennen laserpennen 2015-06-04 05:26

  Alvorens te kopen, neem dan nagemaakt of ondermaatse laserpointers niet te vergelijken op de markt. Voor 10000 mW laser pointer, moet u zorgvuldig kiezen. We beloven al onze sterke laser pointer is de beste kwaliteit in China merken, 100% nieuw en 2 jaar garantie. Wij houden altijd de voortdurende perfectie van onze lasertechnologie, dit product is de nieuwe doorbraken van onze sterke zaklamp. Als u op zoek bent naar een kwaliteit groene laser pointer 10000 mW met een redelijke prijs, nu kun je het krijgen. Snelle en betrouwbare levering uit Europa of de VS opslag, 30 dagen gratis vervanging.
  kenmerk van het product :
  ● Als een hoog vermogen van 5000mw, kan deze prijs vele andere soortgelijke producten te verslaan
  ● Dit is een professionele laser pointer extreme kracht, kan het CD's branden in seconden
  ● laserspointer kan handmatig worden aangepast door zich te richten, met 5 caps (essay)
  ● Robuuste behuizing gemaakt van vliegtuig aluminium, ingebouwde hoge kwaliteit laserdiode en koelsystemen
  ● Perfect Kits - laser veiligheidsbril, accu, oplader, handleiding, explosieveilige opslag
  ● Snelle verzending, geen douane probleem met Overseas Warehousing
  Laser Pointer: Laag stroomverbruik, veilig voor algemeen gebruik
  Laser pointers zijn geweldige hulpmiddelen voor zakelijke presentaties, wetenschappelijke presentaties, lezingen, astronomie, ster-show, etc.
  Groene laser pointers zijn 5-20 keer helderder is dan conventionele laserpen onderdelen , zodat het uitzicht beter op projectieschermen, HDTV, etc.
  Exotische Laser Pointer kleuren zoals blauw, paars, geel en trek meer aandacht aan uw presentatie.
  High-Powered Laser Mobile: batterijen laser voor gebruik waar de clausule netwerk is niet beschikbaar of onhandig. (Scroll naar beneden voor een volledige lijst.)
  Hoge macht draagbare lasers hebben geen voeding nodig om te werken.
  High power laser kan warmte uit de buurt. Uiterste voorzichtigheid moet worden betracht, terwijl druk bezig laser.
  Onze meest populaire groene en rode wijzers in een enkel pakket. Elke aanwijzer komt in zijn eigen zaak, inclusief batterijen.
  Deze Combo Pack is een ideaal geschenk voor de laser pointer liefhebbers, studenten en degenen die. Met de fascinerende wereld van laserpointers Axis een toegevoegde bonus, graveren we bot genezing indicaties voor de prijs van één steek. Zie Prijzen en order details.
  De Anser goedkope laserpen kopen
   Glow nieuwste toevoeging aan de groene laser pointer lineup. De aanwijzer is niet een pocket clip of geen glans oppervlakken zijn, de platte zwarte afwerking geeft het Anser een tactisch, utilitaire look en feel. De Anser is onze goedkoopste groene laser pointer en wordt geleverd in een vermogen, een gegarandeerde 3 tot 5 mW. Alle groene laser pointer Laser Glow worden gefilterd IR voor Veiligheid en maken gebruik van APC-technologie, met het oog op een constant vermogen te verkrijgen. APC (Automatic Power Control) is een systeem dat een optisch terugkoppellus gebruikt om stabiele laseruitvoer te waarborgen.
  Het saldo is Laser Glow binnenkomst in de rode laser pointer markt. De platte zwarte afwerking geeft de instrumenten een tactisch, utilitaire look en feel. Met een golflengte van 635 nm schaal ongeveer 2 maal helderder dan de meeste andere rode naalden - die meestal met een 650 nm of 660 nm diode, zodat de balans van de helderste klasse IIIa red Lasepointer beschikbaar.
  Axis met alle Laser Glow producten werken pointer dienst het hoogste niveau van kwaliteit en vakmanschap om de beste scriptie rode en groene wijzer overal beschikbaar te maken!
  De Lyra reeks groene laser pointer voor katten zijn een perfecte keuze voor zakelijke bijeenkomsten, presentaties klaslokaal en veilig thuis Laser boresighter experiment. Vijf tot tien keer meer kans dan zichtbare rode laser pointer, de Lyra serie zijn geschikt voor het maximaliseren zicht, ook op lichte schermen zonder afbreuk veiligheid. Verkrijgbaar in drie zorgvuldig geselecteerde oppervlakken, elke stijl. Met het uiterlijk van een high-end vulpen en de werking van een kwaliteit mes van Lyra's geweldig om te hebben en nog beter om te geven als een geschenk!
  Alle groene laserpen Laser Glow worden gefilterd IR voor Veiligheid en maken gebruik van APC-technologie, met het oog op een constant vermogen te verkrijgen. APC (Automatic Power Control) is een systeem dat een optisch terugkoppellus gebruikt om stabiele laseruitvoer te waarborgen.
  Deze laserpointers zijn de ultieme stijl voor elke presentatie of lezing. Onze groene laser pointers zijn 5 tot 10 keer helderder dan een standaard rode laser pointer! Echte 18K goud of platina afwerking geeft werk groene laser pointer een onvergetelijke glans, en de laser zelf is de hoogste kwaliteit, zoals met alle laserpointers Glow. De zeer gefocusseerde bundel tegen de groene projectie HDTV schermen waar de clausule of minder krachtige lasers kan moeilijk zijn om te zien zien. Deze maken een grote gift voor de persoon op uw lijst die geniet van een beetje van de Flash in je garderobe en accessoires die u wilt zo goed als ze kijken naar zijn!
  Alle groene laser pointer Laser Glow worden gefilterd IR voor Veiligheid en maken gebruik van APC-technologie, met het oog op een constant vermogen te verkrijgen. APC (Automatic Power Control) is een systeem dat een optisch terugkoppellus gebruikt om stabiele laseruitvoer te waarborgen.