Qvaq

Search for Groups

Create New Group

Hot Groups

New Groups

Recently Active Groups

SunetConnectTest4

SunetConnectTest4

Group Members (29)

Bild
murtlest
i tyresö
Bild
PeterParnes
NyQvaqar!
Bild
bengtny
No status set
Bild
markusschneider
No status set
Bild
ugglemamma
No status set
Bild
pbl
No status set
Bild
umerenegade
No status set
Bild
Conny
No status set
Bild
JohnnyWiden
No status set
Bild
carljohan
No status set
Bild
hans_erik
No status set
Bild
davric
No status set
Bild
jacqferr
No status set
Bild
ulfpandersson
No status set
Bild
ClausKnudsen
No status set
Bild
bj42
No status set
Bild
bunwarpgazoo
No status set
Bild
rolandg
No status set
Bild
Janne
No status set
Bild
SvanteEriksson
No status set
Bild
MichaelAxelsson
No status set
Bild
mex
No status set
Bild
daliweZupport
No status set
Bild
giovanni1
No status set
Bild
Claes_ComPodium
No status set
Bild
PasiHakkinen
No status set
Bild
etnavs
No status set
Bild
marierd
No status set
Bild
Peter1234
No status set

View All Members

Public Messages

Welcome, guest! Please login or register for free to be able to join the SunetConnectTest4 group and participate in the discussions.

  1. bengtny bengtny 2009-11-21 12:32

    På fredagmorgonen fungerade  ProtectNetwork igen så allt är frid och fröjd på detta område.

  2. bengtny bengtny 2009-11-19 18:04

    Någon som vet vad som hänt med ProtectNetwork ( jag har material på SunetConnect på in ProtectNetworkID som jag inte kommer åt :-( )

  3. markusschneider markusschneider 2009-11-19 13:35

    kan mycket väl hända - vi spelade in i alla rummen så det i sig kan inte förklara skillnaden hos oss.

  4. ugglemamma ugglemamma 2009-11-19 13:20

    Hos oss var det också olika i våra bägge rum. I rum 3 hade vi peridodvis mycket stora problem med ljudet och filuppladdning funkade inte alls. Flera poddar hängde sig och gick inte att stänga. I rum 26 fungerade det ganska bra. Där körde de fyra kameror utan större problem, laddade upp en mp3-fil samt körde skrivbordsdelning och visade en film från YouTube.

    Rum 3 spelade vi in, men inte 26. Kan det spela roll?

  5. markusschneider markusschneider 2009-11-19 12:33

    här hos oss jämförde vi och fann att olika funktioner blev fördröjda i de olika rummen - knasigt. Medan rum 22 hade hyfsat ljud och video så var det just det som fungerade sämst i rum 20.

  6. markusschneider markusschneider 2009-11-19 12:24

    jag tycker på inga villkor att vi kan kalla det för en tillförlitlig tjänst när det är fördröjningar på upp till flera sekunder i olika funktioner i rummen. Så här ska och får det inte vara i en skarp situation. Det går inte att genomföra utbildning och det hoppas jag kommer fram med all tydlighet. Om vi inte har varit fler än 500 så ska det uppgraderas och inget annat.

  7. ugglemamma ugglemamma 2009-11-19 12:14

    Nu funkar det fin.... men nu stänger vi av.

  8. pbl pbl 2009-11-19 12:11

    Nu har vi loggat ut och lagt ner.....Överlag är jag positivt överaskad över att det fungerade så bra som det gjorde, det var en del eftersläpningar och ppt gick inte att ladda upp, men däremot skärmdelning, ladda upp musik, flashfilmer, bilder gick hur bra som helst.

  9. pbl pbl 2009-11-19 12:07

    Vi är igång ännu och nu fungerar det att ladda upp PPT snabbt

  10. umerenegade umerenegade 2009-11-19 12:07

    När man väl fått in sin bilder, powerpointar osv så går det rätt snabbt att byta bild, layout mm.
    Nn lägger jag ned, hur många users hade vi (max)??

  11. markusschneider markusschneider 2009-11-19 12:06

    vi slutade kl 11

  12. ugglemamma ugglemamma 2009-11-19 12:04

    När jag kör Audio Setup Wizard funkar ljudet.

  13. ugglemamma ugglemamma 2009-11-19 12:03

    Vårt ljud är stendött, men vi är inte säkra på om det är datorerna eller Connect. Ljudet funkade i början.

  14. Conny Conny 2009-11-19 12:01

    Skall vi avsluta?

  15. markusschneider markusschneider 2009-11-19 11:59

    layoutbyten, ppt, share, chat allting fungerade SKIT dåligt - fördröjningar upp till 50 sekunder - jippi ;-)
    För nu måste det väl ändå betyda att detta inte håller med befintlig konfiguration, eller hur?

  16. pbl pbl 2009-11-19 11:54

    Andra filer, typ jpeg, mp3 går ganska snabbt att ladda upp men alltså inte PowerPoint

  17. ugglemamma ugglemamma 2009-11-19 11:54

    Värdena svänger enormt här också. Svårt att veta vilka värden som ska rapporteras in.

  18. bengtny bengtny 2009-11-19 11:54

    16 + 18 deltagare i våra rum... (9 och 10)

  19. JohnnyWiden JohnnyWiden 2009-11-19 11:54

    Could you hang on for some more 15 minutes? We need to check some processes

  20. umerenegade umerenegade 2009-11-19 11:52

    Samma sak i Umeå, vi har försökt under en längre tid att få upp en .ppt men den står och tuggar
    /Karl Idberger, Umeå

  21. carljohan carljohan 2009-11-19 11:52

    jag har jätte-problem med mitt rum. hastigheten svänger kraftigt:( från 0,007-295 msec

  22. pbl pbl 2009-11-19 11:50

    En PowerPoint på 107 kb har vi försökt att ladda upp nu under 10 minuter men får inte upp den.

  23. bengtny bengtny 2009-11-19 11:44

    Jag blir inte host fast jag loggar in med SWAMID-id (och gästerna blir inte presentatörer)

  24. JohnnyWiden JohnnyWiden 2009-11-19 11:44

    Sorry for not participating in this discussion. I am talking to adobe support

  25. pbl pbl 2009-11-19 11:40

    Här fungerar allt bra men power point tar tid att ladda upp, har delat skrivbord och det fungerar smärtfritt

View more entries...